Hopp til hovedinnholdet

Bestille time-skjema

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg innen 1-3 virkedager for å finne en ledig time.

Hvis du har spørsmål om bestilling av karriereveiledning eller trenger hjelp til å fylle ut bestilllingsskjemaet , kontakt oss på telefon  35 51 91 60 i kontorets telefontid (kl 1200-1500 tirsdag, torsdag og fredag). Hvis vi er opptatt kan du legge igjen en beskjed så kontakter vi deg innen 1-3 virkedager. 

Vi ber deg sjekke at kontaktinformasjonen er riktig, så det blir enkelt å nå deg.

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Samtykkeerklæring

Karrieresenter Telemark trenger ditt samtykke for å innhente og behandle personopplysningene du fyller ut i bestillingsskjemaet, og annen relevant informasjon som du deler med oss i løpet av karriereveiledningsprosessen.

Formålet med å innhente personopplysningene er at vi skal kunne kontakte deg for å avtale tidspunkt, og at din karriereveileder skal få forberedt seg så godt som mulig til samtalene. Vi benytter også noe av informasjonen til vår anonyme kunderegistrering. Denne brukes kun til statistikk og kan ikke spores tilbake til den enkelte kunde..

Vi informerer om at:
1. Vi innhenter kun personopplysninger som du selv oppgir til oss. Vi har ikke tilgang til personopplysninger i noen eksterne datasystemer. Vi gir heller ikke fra oss personopplysninger til andre.
2. Vi fjerner rutinemessig alle personopplysninger om deg fra våre systemer etter at du har hatt din siste karriereveiledning.
3. Du kan i løpet av din karriereveiledningsprosess når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Vi sletter da alle personopplysninger om deg umiddelbart.
4. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om våre rutiner for behandling av personopplysninger før du samtykker, les vår personvernerklæring som du finner i margen til høyre

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.